Нека не бързаме с червените линии, нека да влезем в

...
 Нека не бързаме с червените линии, нека да влезем в
Коментари Харесай

Стефан Янев: Решенията, които трябват за българските граждани, нямат партийно оцветяване

 „ Нека не бързаме с алените линии, дано да влезем в действителен диалог за вероятните управнически решения, които предстоят ”, прикани някогашният длъжностен министър-председател. По думите му „ алените линии ” са, с цел да очертаят политическия профил на една партия. Когато, обаче, става въпрос за управнически стратегии и търсене на решения, тогава те трябвало „ да бъдат на правилото на взаимоотношението “, безапелационен беше водачът на „ Български напредък ”. „ Решенията, които се търсят за българските жители, за българския бизнес, нямат никакво партийно оцветяване – те са или работещи, или неработещи ”,  каза водачът на „ Български напредък ” Стефан Янев пред Нова ТВ.
Прочетете още
При избор дали обединението ще поддържа мандат на „ Продължаваме Промяната ”, или на ГЕРБ-СДС, Янев отговори, че ще чака третия мандат.

Той акцентира: „ Ако обстановката е невъзможна и хипотетично се чака да има нови избори, най-малко да бъде направено допустимо тези нови избори да бъдат след една година - т.е. да бъде програмиран този интервал. Всякакви разновидности са вероятни – това държавно управление може да има всякакво прилагателно- „ краткотрайно ”, „ програмно ”, само че значимото е да е работещо. 

Янев удостовери, че с изключение на сътрудници, с президента Румен Радев са и другари. Поддържали естествени връзки. " Това е моят президент, аз съм дал своя вот за него ", добави той.

 Стефан Янев разяснява и глобите за Русия. „ Няма случай на наказания в историята на човечеството, които да са предотвратили война. Ще бъде казус, в случай че това се случи в този момент ”, сподели Янев.

Помолен да назове другите политически водачи с една дума, той дефинира Кирил Петков като гимназист, Христо Иванов като аватар, а Корнелия Нинова като дама.
Лидерът на „ Български напредък ” асоциира Бойко Борисов с думата „ оцеляване ”, а Мусатафа Карадайъ с Доган. Според Стефан Янев най-подходящата дума, която дефинира Слави Трифонов е усърдие.

Янев удостовери, че с изключение на сътрудници, с президента Румен Радев са и другари. Поддържали естествени връзки. " Това е моят президент, аз съм дал своя вот за него ", добави той.

Бившият длъжностен министър председател разяснява глобите за Русия. „ Няма случай на наказания през историята на човечеството, който да е предотвратил война. Ще бъде казус, в случай че това се случи ”, сподели Янев.

Коалиция „ Български напредък ” е с номер 15 в интегралната бюлетина на вота на 2 октомври.

Купуването и продаването  на гласове е закононарушение!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР